Események betöltése

Ha Isten úgy akarja | 09.16. | Mozi és beszélgetés

2017. 09. 16.. 20:00 - 22:00

Leírás

HA ISTEN ÚGY AKARJA | 09.16. / Szombat / 20:00
Beszélgetéssel egybekötött filmvetítés

Szeretettel hívjuk a szeptember 16-i reformáció 500 programsorozat esti eseményére a P’art Moziba, ahol közösen megnézzük „Ha Isten úgy akarja” című olasz vígjátékot, majd a filmvetítést követően röviden beszélgethetünk vendégeinkkel a film által felvetett fontos kérdésekről.

Például Ön mit tenne, ha fiúgyermeke egyik napról a másikra bejelentené, hogy ő márpedig pap lesz? Tudna örülni neki? Most képzeljük el, hogy mindez megtörténik, csak egy olyan olasz családban, ahol az édesapa elismert szívsebész és meggyőződéses ateista. Vajon mi lesz a reakció?

FILMAJÁNLÓ

HA ISTEN ÚGY AKARJA /Se Dio vuole/
magyarul beszélő, olasz vígjáték, 88 perc, 2015

Tommaso az elismert római szívsebész magabiztos és sikeres ember. Látszólag a családi élete is rendben van, leginkább pedig fiára büszke, aki az ő nyomdokain jár, hiszen orvosnak készül. Egy nap azonban váratlan fordulat történik: a fiú bejelenti a családnak, hogy félbehagyja az orvosi egyetemet, mert megváltozott az élete és pap szeretne lenni. Tommaso úgy tesz, mintha elfogadná fia döntését, de igazából őrjöng és elhatározza, hogy utána jár annak, hogy ki mosta át a fia agyát ezekkel a keresztény „dumákkal”, és ki az aki eltérítette őt az ígéretes orvosi karriertől. Tommaso tehát nyomozásba kezd, és egyre inkább olyan helyzetekbe bonyolódik, amire még ő sem gondolt…

INFORMÁCIÓ

JEGYÁRAK: 700,- Ft/fő
IDŐPONT: szeptember 16. | Szombat 20:00
HELYFOGLALÁS: http://www.partmozi.hu/?jegyfoglalas&id=2146
Férőhelyek max. 75 fő

A P’art Mozi oldalán elérhető ennél a filmnél is a helyfoglalás. Kérjük, foglalják le jegyüket minél előbb, amelyet majd személyesen kifizethetnek legkésőbb 20 perccel a kezdés előtt!

A mozi oldalán látható áraktól eltérően a jegy 700,- Ft-os áron vásárolható meg.