Események betöltése

ELMARAD! GÖRÖG TÁNCHÁZ      

2020. 03. 14.. 18:00 - 20:00

Leírás

Kedves Vendégeink!

Figyelembe véve a kormány határozatát, a lakosság érdekeit, a közegészségügyi szempontokat, sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a Barlang bizonytalan ideig – 2020.03.14. Szombattól – zárva tart, és programjaink elmaradnak.

A márciusi eseményekre megváltott jegyeket visszaváltjuk. A későbbi rendezvényekkel kapcsolatban jelentkezni fogunk, türelmeteket kérjük.

A személyesen megváltott jegyek a lemondott programot követő 14 napon belül, a vásárlás helyszínén válthatók vissza, az online vásárolt jegyek árát a bank külön kérés nélkül, 30 napon belül visszautalja.

A most elmaradt rendezvényeinket igyekszünk az év folyamán a későbbiekben pótolni.

Minket is rosszul érint a kialakult helyzet, viszont megértéseteket kérjük, mert úgy érezzük ez a felelős döntés a mostani körülmények között.

Vigyázzunk egymásra!

A Barlang csapata

 

 

március 14. szombat 18:00

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

(Duna korzó 18.)

 

GÖRÖG TÁNCHÁZ                

 

Szentendrén a zenés görög táncház 2015 óta működik havi rendszerességgel a Szentendrei Görög Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében. Hiánypótló zenés, táncos kikapcsolódás, amely a görög művészeti kultúra ápolásához és terjesztéséhez járul hozzá, a táncolni járó helyi és környékbeli résztvevők igazi közösséget alkotnak.

A programhoz zene

cház

biztosítja az élő zenét, a táncokat hivatásos tánctanár oktatja.

 

A belépés díjtalan

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

Duna-korzó 18.
Szentendre, Pest Magyarország