
GastroArt – Adzuki Sushi & Wok
2019. 08. 30. - 2019. 09. 01.

Gecse Tibor tulajdonos, séf és Franta Ági lámpatervező
„Csillag -tál”:
Franta Ági kedvenc shusi-jából csillag alak kirakva a tálon, közepén egy kagylóhéj, amit alkohollal meggyújtunk.
GastroArt:
A kulináris élvezetek kedvelői az idei Szentendre Éjjel-Nappal Fesztivál is tartogat meglepetéseket. 10 étterem és cukrászda ugyanis idén is vállalkozott arra, hogy szentendrei művészekkel összefogásban olyan étel kreációkat készítsen el, melyek csak és kizárólag ezen a hétvégén érhetőek el a kínálatukban. A vissza nem térő alkalom miatt azt javasoljuk, mindenképpen tegyék próbára őket és saját magukat.
És ez még nem minden!
A belső kulisszatitkok iránt érdeklődők számára egy túrával is készülünk, melynek során sétavezetőnk, Kovács Krisztina, a szentendrei Ínyencház Főzőiskola tulajdonosa vezet majd minket végig a számára legérdekesebb fogásokon: GastroArt séta