Események betöltése

Fröccsmozi | Utazás apánkkal

2017. 07. 16.. 21:00 - 23:00

Leírás

NÉZZÜNK EGYÜTT FILMET A NYÁRI ÉG ALATT!
Július 16. | vasárnap | 21:00

Ha itthon töltöd a nyarat és még nem húztad ki a bakancslistádról a „Mozizás a V-8 tetején” tételt, akkor itt az idő, hogy beírd a naptáradba július 16-át! 🙂 Vasárnap este 21 órától közös filmnézés, könnyed fröccsözés kíséretében!

Kérünk, részvételi szándékodat jelezd számunkra az alábbi linken. Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt, kérjük add meg az elérhetőséged, hogy tudjunk értesíteni, ha a vetítés elmarad!

https://goo.gl/forms/c06VYUwsjDzGE2Wc2

Szeretettel várunk! Hozd magaddal barátaidat is!

Jegyeket a helyszínen tudtok venni.
Jegyár: 900 ft

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

A FILMRŐL

Utazás apánkkal
feliratos, német-román-magyar-svéd komédia, 111 perc, 2016

Az anya halála óta a fiatal orvos, Mihai – aki a titkosszolgálat besúgója is – tartja egyben a családot. Öccse, Emil lázad a rendszer ellen, súlyos beteg apjuknak, Williamnak pedig már nyűg az élet. Az NDK-ba mégis azért mennek, mert Mihai elintézte, hogy apján életmentő műtétet hajtsanak végre. Épp hogy megérkeznek, mikor a Csehszlovákiát megszállni készülő szovjet tankokkal találják szembe magukat. Mivel az események miatt lezárják a cseh-német határt, a család egy keletnémet fogolytáborba kerül. Mihai itt megismerkedik Ullival, aki elkápráztatja: a müncheni egyetemista lány minden, ami ő nem, és mindene megvan, amiről ő még csak álmodni sem mert soha.

V8 USZODA ÉS SZABADIDŐKÖZPONT

Kálvária u. 16/C