Események betöltése

Dr. Buda László pszichiáter előadása

2019. 12. 04.. 18:00 - 20:00

Leírás

Sokan szeretnének egészségesek lenni, boldogságban úszni, bőségben fürödni. Úgy tűnik azonban, hogy ezt nem olyan egyszerű elérni. Mintha valamilyen múltból maradt – tudatos vagy tudattalan – emlék, történet, trauma, szokás, érzés vagy kapcsolati mintázat rendre megakadályozná továbblépésünket a gyógyulás, a lelki szabadság felé.

Ahhoz, hogy végleg abbahagyhassuk a környezetünk hibáztatását, a naiv csodavárást, az egészség, a boldogság, a bőség kilátástalan „üldözését”, a személyes múltunk elfogadása, rendbetétele az első lépés. Ezért lényeges, hogy tanuljuk és gyakoroljuk a megbocsátás és az elengedés művészetét.

Az előadásban bemutatom az lelki szabadság felé vezető elengedési út 4 lépcsős modelljét, külön kitérve az intellektuális és spirituális „bypass“ csapdáira, amelyek segítségével el tudjuk hitetni magunkkal, hogy túl vagyunk a múlton. Tisztázzuk a megbocsátás és az elengedés emócionális, racionális és spirituális aspektusait, néhány példával, esettörténettel is illusztrálva mindezt.

A BELÉPÉS INGYENES!

Pest Megyei Könyvtár

Pátriárka u. 7.
Szentendre, 2000 Hungary