Események betöltése

Csillaglámpa égősor készítés Franta Ágival // Kreátor

2017. 12. 02.. 10:00 - 13:00

Leírás

CSILLAGLÁMPA ÉGŐSOR KÉSZÍTÉS
Kreátor | Alkotóműhely felnőtteknek

Mester: FRANTA ÁGI, dizájner

Készítsd el a saját 10 darabos lámpafüzéredet a kedvenc színeiddel! Ünnepi dekorációnak, vagy akár karácsonyi ajándéknak is kiváló!

Időpont: DECEMBER 2. | szombat | 10:00-13:00
Helyszín: Offline Center (Ady Endre út 6/b)

Az alkotóműhely ára: 4900,- Ft/fő
Max. 15 fő

Regisztráció: https://goo.gl/forms/au2NK5HAfZ0hNNAC2
– – – – – – –

LEÍRÁS

Mi készül? Csillaglámpa izzósorra alkalmazva! 10 pici csillag, melyet 25 színből kedved szerint válogathatsz össze. Sablonok és olló segítségével előkészítjük, hogy ragasztani lehessen, majd hajtogatással az izzósorra kerülnek, figyelmes, gondos kezek által.
– – – – – – –

FRANTA ÁGI

2010-ben, mély válságos időszakában az életemnek, álmomban ez hangozott el: lámpákat kell készítened! Éppen készültem a lakberendezői vizsgáimra, nem állt messze tőlem az üzenet tartalma, és gyakorlatilag a semmiből elkezdtem lámpákat készíteni.
A 2013-as Magyar Formatervezési Díjon a Műcsarnokban lógott a csillaglámpa névre keresztelt
papírernyőm. Azóta ezen a formán dolgozom, sok méretben, szinte végtelen színkombinációban összeállítható, 180 cm magas állólámpától, a kis tenyérnyi csillag égősorig sok fényforrás készül belőle.
Rengeteg emberrel összehoz az élet a lámpák kiválasztásánál, csodálatos találkozásokban van részem, workshopokat – kis túlzással – országszerte tartok, ahol általában nők, beszégetve, mosolyogva, munkálkodnak együtt, mint egy modern fonó, amire hatalmas nagy szükségünk van.

Részletek Ági munkáiról: http://frantaagi.com/

Szentendre MA / 2014.01.16.