Események betöltése

Családi EzüstKOR – Hozd be te is emlékeid!

2018. 03. 28.. 17:00 - 18:00

Leírás

FELHÍVÁS! Várostörténeti kiállításunkhoz kapcsolódva Családi EzüstKOR napot tartunk – nem csak szentendreieknek.

Olyan tárgyakat várunk a múzeumba, melyek az 1900-as éveket közvetlenül megelőző és követő évtizedekhez kötődnek.
MINDEGY, HOGY cukortartó vagy kamásli, fénykép vagy hintaló, napernyő vagy borotva, kicsi vagy nagy, drága vagy olcsó, csicsás vagy míves, egy a lényeg: a te családi történeted, ami hozzá kötődik. Amit, ha van kedved, a Családi EzüstKOR-on el is mesélhetsz – maximum tíz percben – a hallgatóságnak. (De ha nincs kedved, akkor csak kollégánknak mondd el, és majd ő adja elő.) A tárgyak csak aznap kerülnek kiállításra.

Kérjük, a tárgyadat legkésőbb március 27-én, déli 12 óráig hozd be a múzeumba, hogy elő tudjuk készíteni a kiállításra. Feliratot készítünk hozzá, elhelyezzük, és garantáljuk biztonságos megőrzését. Behozott tárgyát természetesen mindenki hiánytalanul visszakapja a Családi EzüstKOR nap után.

A tárgyak átadása előzetes egyeztetés után a Szentendrei Képtárban történik (Szentendre, Fő tér 2-5). Előzetes egyeztetés ügyében keresd Tyekvicska Árpádot a tyekvicska.arpad@muzeumicentrum.hu címen vagy telefonon: 20/42-77-555.

A múlt közös, melyből mindannyian őrzünk egy töredéket. A Családi EzüstKOR lehetőséget ad arra, hogy ezek a cserepek megmutassák, múltunk nem csak úgy általában van, hanem ott kísér bennünket a hétköznapokban, a fiókban, a szekrényben vagy elcsomagolva, de el nem feledve…

Barcsay Múzeum

Dumtsa Jenő u. 10.
Szentendre, 2000 Hungary