Események betöltése

Cabaret Medrano★Muzsik&Volkova//Zup

2017. 06. 30.. 20:00 - 2017. 07. 01.. 01:00

Leírás

HOPP!! Még egy remek esemény ☺️?

❖ kapunyitás: 19:00
❖ Muzsik és Volkova 20:00
❖ Cabaret Medrano 21:30
❖ belépő: 1000 HUF csak a helyszínen, kapunyitástól váltható!

CABARET MEDRANO
A Cabaret Medrano egy jellegzetesen budapesti zenekar, mely zenéjében és szövegeiben is ötvözi a város sokszínűségét. Stílusuk három réteg: a magyar népzene, a klezmer és a balkáni zene ötvözete, vagyis három kultúra találkozásának metszéspontjában áll.

„Olyan tökéletes ritmussal és érzékkel, valamint zenei és zenélni tudással keverik az egyes műfajokat és motívumokat, hogy az ember szinte egy filmben vagy színdarabban érzi magát a koncertjeiken.”
(mmi – Koncert.hu)

Tagok: Kamondy Imre: ének, tangóharmonika; György Andrea: hegedű, ének; Vörös László: zongora; Tamás Áron: klarinét, szaxofon, vokál; Horváth Gábor: basszusgitár; Nagy Balázs Krisztián: gitárok; Szert Zsigmond: dob, vokál

MUZSIK ÉS VOLKOVA
Muzsik és Volkova, a most kicsit megpihenő ZUP zenekar dalszerző testvérpárja. Magyarország keleti csücskéből, Záhonyból származik. A ZUP 2007-ben alakult és 2016-ig 2 nagylemezük és 1 kislemezük jelent meg.

Tavaly ősz óta duóban koncerteznek a Muzsik és Volkova névre keresztelt formációval és ezen duós koncepció mentén írták és jelentették meg a Muzsik és Volkova c. 3 részes EP sorozatuk dalait. Magyar nyelvű, szövegcentrikus, kelet-közép-európai életérzésű zenét játszanak, amiben nyomokban felfedezhető az orosz zeneiség. A duó ezt műfajilag greengrassnek nevezte el.
FELÁLLÁS:
– Muzsik: ének, gitár, szájharmonika, dob
– Volkova: ének, billentyű, tangóharmonika, bass
HALLGATNIVALÓ:
Legfrissebb klipünk: https://www.youtube.com/watch?v=DH0pcP1Y9SA
Legfrissebb dalaink: https://www.youtube.com/watch?v=hIL_GAkwC8w ,https://www.youtube.com/watch?v=FP7QVAKWlcs