Események betöltése

Bácsi Róbert László: A szabadság gesztusai – kiállítás

február 12.. 17:00 - március 27.. 18:00

Leírás

A Vajda Múzeumban februárban nyíló, fotóművészetnek otthont adó kiállítóhely első, A szabadság gesztusai című kiállítását Kováts Adél színművész, a Radnóti Színház igazgatója nyitja meg február 12-én, szombaton.

Az első év művészeti koncepciója szentendrei fókuszú, mely a fotózás élvonalába tartozó alkotók hosszútávú projektjeiből válogatva fotográfiai kiállításokat mutat be. A kiállítóhely elsősorban egyéni vagy páros kiállítás formájában biztosít bemutatkozási lehetőséget a Szentendrén vagy vonzáskörében tevékenykedő fotográfusok számára. Az első kiállító a szentendrei kötődésű, dokumentarista fotográfus Bácsi Róbert László, akinek egyéni tárlatán öt hosszútávú fotósorozat kerül előtérbe, melyek az egyéni vagy kollektív szabadság megélésének témája köré rendeződnek.

A megnyitó időpontja: 2022. február 12. (szombat), 17:00 óra
Közreműködik: Sevensophone

A vendégeket üdvözli: Prosek Zoltán múzeumigazgató
Kurátor: Kopin Katalin művészettörténész

A Ferenczy Múzeumi Centrum és Vajda Múzeum közös eseménye a hatályos járványügyi szabályok szerint látogatható.

Az FMC a programváltoztatás jogát fenntartja, eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Vajda Múzeum

Hunyadi utca 1.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország