Események betöltése

Adagio – Csík János és barátai

2017. 12. 01.. 19:00 - 21:00

Leírás

ADAGIO
Csík János, Dresch Mihály, Szabó Dániel és Őze Áron közös műsora

„Ezúttal a magyar népzene és a jazz muzsika jeles előadóművészei, Szabó Dániel és Dresch Mihály mellett a színházi művészet egy kiemelkedő alakját, Őze Áront hívom vendégemül.

A magyar népzene lelket melengető, éltető ereje és a magyar költők életünk meghatározó fordulópontjairól – örömről, bánatról, szerelemről és halálról – legtalálóbban megfogalmazott igazságai segítenek majd a hallgatóságnak megérteni a költészet és a zene egyfajta sajátos kapcsolatát.

Az est során József Attila, Márai Sándor, Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső és Dsida Jenő verseit szeretném ötvözni a népzene, valamint a kortárs zene sajátos ízeivel. Úgy gondolom, hogy a különböző műfajok sajátos elegyítése lehetőséget teremt egy egyedülálló, sokszínű produkció létrehozására.”
Csík János

Belépőjegy: 2500 Ft

Jegyek elővételben válthatók a szentendrei Tourinform Irodában (26/317-966), és online a szentendreprogram.hu és a http://szentendreiteatrum.jegy.hu/ oldalon.

Részletek a jegyértékesítés feltételeiről: http://www.szentendreprogram.hu/teatrum/info.htmlhttps://szentendreiteatrum.hu/jegyvasarlas/

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Pest Megyi Könyvtár Színházterme

Pátriárka u. 7.
Szentendre, 2000 Hungary