Események betöltése

A hűtlenség ára – a Fórum Színház előadása

2022. 12. 28.. 19:00

5500Ft – 5900Ft
Leírás

A Szentendrei Teátrum szervezésében A hűtlenség ára című színdarabot adja elő a Fórum Színház a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban.

A világhírű Chazz Palminteri színész magának írta Tony szerepét, és nagy sikerrel el is játszotta a kaliforniai The Court Theatre-ban 1991-ben. Nem sokkal ezután filmet is forgattak belőle, ahol Palminteri partnerei Cher és Ryan O’Neal voltak, és a berlini filmfesztiválra is meghívták. Mint a kritikák írják, amolyan „tarantinós” hangulat, de nem folyik annyi vér. Cher szerepében Pikali Gerda látható, a férj Németh Kristóf, és a szeretnivaló bérgyilkost Nagy Sándor alakítja a Bagó Bertalan rendezte előadásban.

Az előadás 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

A hűtlenség ára
krimi-vígjáték
Jack a húszéves házassági évfordulójukon egy gyémánt nyakékkel lepi meg feleségét – és egy bérgyilkossal. Maggie ugyan régóta sejti, hogy férje összeszűri a levet titkárnőjével, de nem gondolta, hogy ide jutnak. Ám a dolgok nem mennek olyan gyorsan, mert a bérgyilkos a férj jelét várja, egy telefoncsengetést. Addig is beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel…

Jegyvásárlás>>

Szereplők:
Margaret – Pikali Gerda
Tony – Nagy Sándor
Jack – Németh Kristóf

Producer: Németh Kristóf, a Fórum Színház igazgatója
A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

A Szentendrei Teátrum a változtatás jogát fenntartja, eseménye az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Borítókép: Szentendrei Teátrum

 

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterem

Pátriárka utca 7.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország