Események betöltése

A hisztis királykisasszony – Zenés, interaktív meseelőadás a Barlangban

május 28.. 00:00

2490Ft
Leírás

A Szentendrei Kulturális Központ és a Csányi Sándor Produkció szervezésében A hisztis királykisasszony című mesedarab előadása lesz a Dunaparti Művelődési házban.

A népmesei hagyományokból merítkező előadás a mai gyerekekhez szól. Pörgős, vicces, kedves történet, rengeteg zenével. A színészeknek és a rendezőnek fontos a közös játék öröme, így az ötven perces előadás után a gyerekek lehetőséget kapnak a hangszerek, maszkok megnézésére, vagy egy kis játékra az előadásban szereplő kutyussal.

A hisztis királykisasszony
Játsszák és rendezték: Tenki Dalma, Georgita Máté Dezső
Társíró: Fabacsovics Lili

Van, hogy néha nem pakolod el magad után a játékaidat vagy a ruháidat? Vagy semmi kedved a szüleid uncsi barátainak köszönni? Vagy csak jobb szeretnél benyomni egy tábla csokit vagy gumicukit mint az ebédet?
Mint sok más gyereknek, mesénk királykisasszonyának is sokszor meggyűlik a baja az apukájával. Boldizsár király bizony nem nézi jó szemmel kislánya viselkedését, és elküldi szerencsét próbálni.
Tarts velünk ebben a kalandban az Óperenciás-tengeren túlra! Lesznek tündérek, lidércek, ördögök, hippogriffek, és ha jól figyelsz, még lehet, hogy egy kutyus is a nyomunkba szegődik.

„Útra kelni nem nehéz,
Nem kell más, csak egy kis ész.
Aztán egyik kaland jöhet majd a másik után,
Jaj, ne nézz ily bután!”

Az előadás május 28-án (szombat) délelőtt 11 órakor és délután 3 órakor kezdődik.
Belépőjegy a helyszínen vagy ITT váltható.

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

Duna-korzó 18.
Szentendre, Pest Magyarország