Események betöltése

37. Tavaszi Fesztivál – Jazzkívánságműsor 2.

2023. 03. 24.. 19:00 - 21:00

3900Ft
Leírás

A Szentendrei Teátrum Egyedül vagy párosban, egy káprázatos városban! mottóval  március 17. és április 2. között rendezi a színházi produkciókkal és zenei programokkal fűszerezett 37. Tavaszi Fesztivált Szentendrén.

Falusi Mariann, Sárik Péter Trió : Jazzkívánságműsor 2.

Folytatódik a Sárik Péter Trió sikersorozata, a Jazzkívánságműsor!
A koncerten ismét magyar slágerek jazzes feldolgozásai hallhatók, és ismét Falusi Mariann énekel.

A Jazzkívánságműsor koncertek 2010-ben indultak. A közönség bármilyen műfajú dalt kérhetett, a Trió pedig eljátszotta a saját stílusában.
„Az elején álmomban sem gondoltam volna, hogy a Jazzkívánságműsor ennyire népszerű lesz, de a koncertek során rájöttem, hogy mi a hatalmas siker titka. Annak ellenére, hogy látszólag könnyed slágereket játszunk, a színpadról mégis sokszor igen kemény jazz szól, de LGT-be, Kovács Katiba, a legnépszerűbb előadókba “csomagolva”. Így a jazzt egyébként nem kedvelők szívesen hallgatják kedvenc dalaikat, és szinte észre sem veszik, hogy jazzkoncerten vannak. A jazzrajongók ugyanakkor örömmel fogadják az új sztenderdeket, hisz a jazz hőskorában ugyanez történt: a legismertebb slágereket játszották el a jazz-zenészek” – mondta Sárik Péter a koncertről.

Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül

Jegyvásárlás>>

 

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár

Pátriárka u. 7.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország