Események betöltése

30fok árnyékban és Magácska koncert

2022. 05. 13.. 20:00 - 22:00

1200Ft
Leírás

A kreatív, a művészetért rajongó 30fok árnyékban nevű, fiatalokból álló zenekar a Magácska formációval közös koncertje a Barlangban.

„Mindannyiunkat különböző zenei stílusok mozgatnak meg, amit a dalaink is tükröznek, hangzásunk hol pop-rockos, hol jazz-es vagy alternatív folk-os. Szerves részét képezi zenénknek az improvizáció is, ami hol kötöttebb, hol teljesen szabad módon tölti ki a dalainkat. A szövegeinket magyar nyelven írjuk, élethelyzeteket, érzéseket és tapasztalatokat dolgozunk fel bennük, s reméljük ezzel elindíthatunk valamit azokban, akik meghallgatják őket.” –vallja magáról a 30fok árnyékban zenekar.

„Egy-egy általunk is megélt teljesen hétköznapi élményről – nem ritkán férfi-női kapcsolatokról – van szó a dalokban nem szokványos megvilágításban. Talán van benne egy kis csavar, vagy nincs és az egész csak egy emlék befőttesüvegbe zárva. Mélységesen hisszük, hogy jó dalokkal, egyszerű, de meghökkentő szövegekkel, pimasz őszinteséggel könnyen rávehetők az emberek egy mosolyra, egy kiadós táncra, vagy közös éneklésre. Mi imádjuk, amit csinálunk, reméljük, hogy ez a túloldalon is betalál”–Magácska

Jegyek a koncert előtt egy órával a helyszínen válthatók.

 

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

Duna-korzó 18.
Szentendre, Pest Magyarország