2013. október 9., 11:23
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Félmilliárd forintos kötbért szabtak ki közműszolgáltatókra

Több mint félmilliárd forintnyi kötbér megfizetésére köteleztek országszerte összesen tíz távhőszolgáltató céget hibás számlázás miatt – közölte Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője szeptember 25-i budapesti sajtótájékoztatóján.
Bővebben

Gyermekbarát meghallgató szoba Dunakeszin

Gyermekbarát meghallgató szobát adott át Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter szeptember 27-én Dunakeszin. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott és Mihály István rendőr dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.
Bővebben

Az MNV vagyongazdálkodási roadshow-t indít

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. országos vagyongazdálkodási roadshow-t indított az ország 19 megyéjében, ahol az ingyenesen önkormányzati tulajdonba adott ingatlanokat mutatják be. A Budapesten megrendezett első állomáson szó esett az MNV Zrt. és a kormányhivatalok kapcsolatáról is.
Bővebben

Munkaügyi konferencia a foglalkoztatottságról

Szakmai konferenciát rendezett a Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja, melyen a foglalkoztatáspolitika aktualitásai mellett a TÁMOP 1.1.4 program eredményeit ismertették.
Bővebben

Átadták a megújult csömöri óvodát

Megújult a Csömöri Nefelejcs Művészeti Óvoda, az új épületet szeptember 27-én adta át Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott.
Bővebben

Konferencia az önkormányzatok napja alkalmából

A helyi önkormányzatok napja alkalmából rendeztek konferenciát október 1-jén Gödöllőn. Az eseményen együttműködési nyilatkozatot írt alá négy országos önkormányzati szövetség, valamint átadták a polgármesteri elismeréseket és díjakat is.
Bővebben

Munkaerő-piaci fórum Monoron

Állásbörzét és kistérségi munkaerő-piaci fórumot szervezett szeptember 19-én a Pest Megyei Kormányhivatal Monoron.
Bővebben