2014. május 3., 07:24
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 10 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Bringázz a munkába!

A Pest Megyei Kormányhivatal idén is bekapcsolódott a Bringázz a munkába! (BAM) kampányba. A kerékpározást népszerűsítő akció részeként április 29-én a kormányhivatal vezetői is kerékpárral érkeztek a hivatalba.
Bővebben

Tápióbicskei csata évfordulója

A katonai hagyományőrzés mozgalommá válásának mintegy negyedszázados múltjáról, illetve a hagyományőrző találkozók, felvonulások, csatabemutatók összekovácsoló erejéről beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az 1849. április 4-i tápióbicskei csata évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségen. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is.
Bővebben

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Isaszegen

Idén április 16-án rendezték meg általános- és középiskolás diákok számára a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Pest megyei döntőjét Isaszegen. A versenyt követő ünnepélyes eredményhirdetésen Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal kabinetfőnöke is részt vett.
Bővebben

Török vendégek a kormányhivatalban

Török delegáció tett látogatást április 24-én a Pesti Vármegyeházán. A vendégeket Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott fogadta.
Bővebben

Átadták Budakeszi Fő utcáját

Ünnepélyes keretek között adták át Budakeszi megújult Fő utcáját április 26-án. Az eseményen beszédet mondott dr. Csutoráné dr. Győri Ottília polgármester, valamint Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő is.
Bővebben

Az NMH Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságának
közérdekű közleménye

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságára (továbbiakban: MMI) eljuttatott állampolgári tájékoztatás szerint az alábbi „Értesítés” érkezett egy szervezethez. Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a dokumentum nem az MMI-től származik, az MMI soha nem folytat le az „Értesítésben” leírtak szerinti helyszíni ellenőrzéseket.
Bővebben

Aktuális híreinket követheti facebook oldalunkon is: http://www.facebook.com/pestmegyeikormanyhivatal
Amennyiben a jövőben nem szeretne hírlevelet kapni intézményünktől, erre a levélre válaszolva leiratkozhat a címlistáról.
A hírlevél tartalma szabadon felhasználható