2014. március 27., 21:14
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 10 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Megújult a ceglédi városi uszoda

Stratégiai ágazattá kívánja fejleszteni a magyar kormány a sportot – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a megújult ceglédi városi uszoda ünnepélyes átadásán március 18-án. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja is.
Bővebben

Utolsó állomásához érkezett az MNV Roadshow

Az MNV Zrt. országjáró rendezvénysorozata tavaly októberben indult, az azóta eltelt idő alatt a nemzeti vagyonkezelő valamennyi megyeszékhelyen ismertette tevékenységét. A fővárosi és Pest megyei záró beszámolóra március 13-án került sor a Pesti Megyeháza épületében.
Bővebben

Az együttműködés hozhatja meg a sikert

A közigazgatás átalakítása a közjó szolgálatáról szól – mondta Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által szervezett Partnerségi Program keretében tartott Kormányhivatali Konferenciasorozat budapesti állomásán. A Program célja, hogy a különböző közigazgatási szintek közötti együttműködés eddigi tapasztalatait összegezzék.
Bővebben

A német kitelepítések áldozataira emlékeztek Budakeszin

Március 19-én indult Budakesziről az első vonatszerelvény, amely az elüldözött német lakosokat szállította Németországba. A budakeszi svábok minden évben megemlékeznek a magyarországi németek kitelepítésének évfordulójáról. Az idei rendezvényen Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott mondott beszédet.
Bővebben

Baba-mama szobát kapott a Lehel irodaház

Baba-mama szobát alakított ki az ügyfélbarát szolgáltatások növelésének érdekében a Pest Megyei Kormányhivatal budapesti Lehel irodaházában. A kialakított helyiségrészt Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott adta át.
Bővebben

Miniszteri elismerés

Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc évfordulója alkalmából március 13-án Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kitüntetéseket adományozott a közigazgatás területén kiemelkedően teljesítő szakemberek részére. Az ünnepségen Szentendrei Tibor, a Pest Megyei Kormányhivatal dolgozója Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át.
Bővebben

A forradalom hőseire emlékeztek

Az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeire emlékeztek március 14-én a Pest Megyei Kormányhivatalban. „Az életben fontos, hogy a döntéseinket ne csak a racionalitás határozza meg” – emelte ki ünnepi beszédében Tarnai Richárd kormánymegbízott.
Bővebben