2013. június 24., 13:29
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szentendre Város Egészségügyi Intézményei legkésőbb augusztus 27-től bérbeadás útján hasznosítani kívánja a Kanonok u. 1. szám alatti Rendelőintézetben található büféhelyiséget, melynek alapterülete 24 m2. A pályázatok bírálati szempontja a legmagasabb összegű bérleti díj. Minimális bérleti díj 160 000 Ft/hó + rezsi. Amennyiben a beérkező pályázók egyike sem ajánlja fel a minimális bérleti díjat, úgy a pályázat eredménytelenné nyilvánítható.

A pályázattal kapcsolatban további információ (26) 501-440 számon kérhető. Az érdeklődők részére a helyszín megtekintésére lehetőséget adunk (érdeklődni a Rendelőintézet titkárságán, a fenti telefonszámon lehet).

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentáció a szei@szeirendelo.hu e-mail címen kérhető. A pályázatokat július 23-án 09:00 óráig lehet benyújtani a Rendelőintézet titkárságára.

A döntéshozó fenntartja a jogot, hogy a pályázatot indokolás nélkül eredménytelenné nyilvánítsa. A pályázatok benyújtásával kapcsolatban felmerült költségeket a pályázók viselik.