2019. október 11., 13:50

A nyári szünetben több óvoda kerítésének felújítása, illetve cseréje zajlott közel 21 millió forint értékben, a gyerekek biztonságának érdekében.

Korszerű Dirickx kerítést és bejárati kaput kapott a Központi Óvoda, valamint a Püspökmajor-lakótelepi és az Egres úti Tagóvodák. A Kálvária úti Szivárvány Tagóvodában a Barcsay Jenő Általános Iskolától elválasztó kerítést cserélték ki sűrűbb tagozású, stabil és rongálásbiztos kerítésre.

A kerítésépítés mellett különböző kisfelújítások is zajlottak az óvodákban 8 millió forint összegben, szintén a kényelem és a biztonság fokozása érdekében. A felújítások – a fenti óvodákon kívül – a Hold utcai, a Vasvári Pál úti, a Bimbó úti, valamint az Izbégi Tagóvodákban történtek. Több óvodában ivókutat, kerti csapokat szereltek fel, volt, ahol a járdát kellett javítani, vagy a mosdót korszerűsíteni. A munkálatok részét képezte a csúszásmentesítés kialakítása, illetve további radiátorok felszerelése. A Hold utcai Tagóvodában kiemelt figyelmet kapott a nagy terasz gumitégláinak szétcsúszását megakadályozó végzáró felszerelése.

A felújítások eredményeként kényelmes és fokozott biztonságú intézmények várták a szentendrei ovisokat.

 

Koronavírus tájékoztató