2022. december 7., 08:55
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) és a Petőfi Kulturális Ügynökség Örök ajándék Szentendre címmel ünnepi, képzőművészeti vásárt és kiállítást rendez az ÚjMűhely Galériában (Fő tér 20.) december 7. és január 21. között.

A szentendrei ÚjMűhely Galéria karácsonyi vására olyan kortárs műalkotásokat tesz elérhetővé, melyek valóban emelik az ünnep fényét. A műtárgyválasztás öröme az ajándékozót is gazdagítja: a galéria terében az ünnepi forgatagból kiszakadva, lecsendesedve valódi művészeti élményt nyújt.
Karácsonyra készülve mindenki arra törekszik, hogy valóban rátaláljon az egyedi és személyes ajándékokra. Azokra a kincsekre, melyekkel a szeretet és az odafigyelés gesztusát leginkább ki tudja mutatni.
Az alábbi kortárs művészek értékálló és különleges alkotásai tekinthetők és vásárolhatók meg az ünnepi vásáron:

Aknay János, Baksai József, Bálint Ildikó, Balogh István Vilmos, Bánföldi Zoltán, Bereznai Péter, Buhály József, Farkas Ádám, Deim Balázs, Deim Péter, Dokmáni-Pistyur Gabriella, Horváth Lóczi Judit, Jávor Piroska, Lukoviczky Endre, Martin Henrik, Pistyur Imre, Rákossy Anikó

A vásárral egybekötött kiállítás 2022. december 7. és 2023. január 21. között látogatható.