2023. május 24., 23:13
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Lehosik Marianna pszichológus vezetésével, Önismereti morzsák címmel új, a járás lakosai számára ingyenes foglalkozássorozatot indít a Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda (EFI) júniustól, a Püspökmajori Klubkönyvtárban.

Az önismeret önmagunk megértése, egy reális kép a személyiségünk összetevőiről, lehetőségeiről, határairól. Be tudjuk azonosítani viselkedésünk mozgatórugóit, hátterét, és meg tudjuk ítélni emberi kapcsolatainkban játszott szerepünket. Ebben a folyamatban nyújthat segítséget az EFI júniusban induló Önismereti morzsák című foglalkozássorozata.

Ahogyan a neve is sugallja, a résztvevők ízelítőt kaphatnak az önismereti munkából, ami kedvet adhat a későbbiekben egy mélyebb feltáró úton való részvételre is.

A tréning négy foglalkozásból áll,  szerdánként 18:00 órakor kezdődnek a Püspökmajori Klubkönyvtárban. A foglalkozások nem épülnek egymásra, nem kell valamennyin részt venni, érdeklődéstől függően választható egy-egy tréning is.

TEMATIKA:

  • Június 7. – Érzelmi intelligencia – öntudatosság, önkontroll
  • Június 14. – Érzelmi intelligencia – empátia, társas készség
  • Június 21. – Kommunikációs technikák – asszertív kommunikáció, metakommunikáció
  • Július 5. – Konfliktuskezelés – bátorság, türelem, tolerancia

Az EFI programjai a járás lakosai számára ingyenesek. Kérjük, abban az esetben jelentkezzen, amennyiben komoly a részvételi szándéka!

Jelentkezés>>