2017. október 26., 20:00
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 6 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Végéhez közelednek az Egres úti híddal kapcsolatos munkálatok. Az utat és a hidat a tervek szerint 2017. október 31-én reggel 06:00-tól adják át a forgalomnak.

Az Egres út és a híd aszfaltozása 2017. október 30-án hétfőn reggel 06:00-kor kezdődik és 2017. október 31-én 06:00-ig befejeződik, az utat és a hidat október 31-én reggel 06:00-tól használhatja a lakosság. Kisebb munkálatok ezt követően is lesznek, de azok a közlekedést nem befolyásolják.

Észak-nyugati irányból a Zöld utcáig (az óvoda felől megközelítve) járható az Egres út, a Nap utca irányából a Pacsirta utcáig járható (a Pacsirta utcán még el lehet menni), az Egres út a Dunakanyar körút felől (Szélkerék-Repkény-Törökvölgyi csomópontig, csomópontot is beleértve) használható – a csomópont és a Csend utcai szakaszon az autójukat helyezzék erre a napra a jelölt területen kívülre (pl. Pismány ABC és környéke, egészen a Törökvölgyi útig), az Egres közt teljesen lezárják.

Az eddig kerülő útként jelölt Óvíz-Csend-Remény-Tábor-Törökvölgyi útvonal nem lesz járható az aszfaltozás napján.

Október 30-án a kerülő út:

11-es út – Barackos út – Kömény utca – Borz utca – Vörösgyűrű sétány – Fogoly utca – Egres utca (Zöld utcáig)

Az elkerülő út részletes ábrán ide kattintva látható

Egres utca (Zöld utcától) – Fogoly utca – Vörösgyűrű sétány – Borz utca – Kömény utca – Barackos út – Törökvölgyi út – Egres út – 11-es út 

Az elkerülő út részletes ábrán ide kattintva látható

Egyéb megközelítés, áthaladás nem javasolt az utcák állapota miatt.