2023. december 7., 15:17

Több hónapos előkészítés után letölthető Szentendre mobilapplikációjának első („béta”) verziója. Az önkormányzati fejlesztés fő célja, hogy a szentendreiek a helyi ügyeket kényelmesebben intézhessék, és egy újabb csatornán is tájékozódhassanak az aktuális közéleti eseményekről. Az App Városkártya funkciójával kedvezményesen vásárolhatnak. Várjuk a lehetőség iránt érdeklődő elfogadóhelyek jelentkezését! Az App fejlesztése nem ért véget, várjuk a szentendreiek észrevételeit.

Ingyenes, felhasználóbarát alkalmazásunk segítségével mindenki gyorsan és egyszerűen értesülhet a szentendrei hírekről, közérdekű információkról, szórakozási és kulturális lehetőségekről. A  legfontosabb témákról, szolgáltatásokról – például a házhozmenő szelektív hulladékgyűjtés időpontjairól – személyre szabott értesítést küldünk a mobilra. 

A béta verzióban látható funkciókat még teszteljük,  de már működnek: próbálják ki! Jövő héten újabb szolgáltatások élesednek. Az Appon keresztül hamarosan lemondható lesz az iskolai menza és különböző időpontfoglalásokra is lehetőséget nyújt majd az alkalmazás.

A Városkártya modulba jelentkező, kedvezményt adó elfogadóhelyek körét folyamatosan bővítjük. Az applikáció letöltését követően a Városkártya menüpontban lehet jelentkezni az elfogadóhelyek közé. 

Kérjük, töltsék le az alkalmazást, próbálják ki a funkciókat.  Androidos telefonnal ITT, iPhone-nal ITT tölthető le a telefonkészülékére az applikáció. 

Kattintsanak a Szavazás menüpontra és értékeljék az Appot! Az app@szentendre.hu címen is várjuk a szentendreiek észrevételeit, javaslatait.Tökéletesítsük együtt a városi applikációt! 

Az együttműködést köszönjük,