Mi legyen a menü? Újítások a közétkeztetésben - www.szentendre.hu
2018. május 18., 13:06

A szentendrei közétkeztetési divízió elégedettségmérő rendszert vezetett be a városi intézmények étkeztetésének minőségi javításáért.

A VSZ Zrt. közétkeztetési divíziójának feladatkörébe tartozik elsősorban az önkormányzati intézmények étkeztetésének biztosítása, és ezen felül a városban található egyéb intézmények, társzervezetek étkeztetése, kapacitásuk maximális kihasználtsága mellett. Napi szinten mintegy 3200 fő ellátását biztosítják, két termelő konyhával. A központi-konyha munkatársai az étkeztetési, tálalási feladatokat is ellátják, mintegy 700 gyermeket és felnőttet szolgálnak ki.

Fontosnak tartják, hogy visszajelzéseket kapjanak a szolgáltatásról, ezért az iskolai ebédlőkben informatikai készülékeket helyeztek el, amelyek segítségével adatokat kapnak arról, hogy a gyermekek mely ételeket szeretik. Az adatok ismeretében, az előírások adta lehetőségek mellett igyekeznek alakítani az étlapstruktúrát.