2012. december 13., 18:17
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

2013. február 9-én immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Szentendrei Jótékonysági Bál a MűvészetMalom impozáns épületében. A bál bevételeit, mint minden évben, a Szentendréért Közalapítvány számlájára utaljuk, melyből ebben az évben a Hold utcai óvodában egy „sószoba” kialakítását tervezzük, melyet minden szentendrei óvodás térítésmentesen használhat. Az ingyenes foglalkozások során a gyermekek játszva gyógyulhatnak és megelőzhetik a légúti betegségek kialakítását.

Szentendre az ország legfiatalabb településeinek egyike. A légúti, asztmatikus és allergiás megbetegedések azonban egyre több gyermeket érintenek. A legtöbb hasonló megbetegedés kisgyermekkorban megelőzhető és kezelhető. Ezáltal megelőzhető, hogy az érintett családok súlyos anyagi terheket jelentő gyógyszereket, kezeléseket vásároljanak.

Szentendre mindig híres volt a városlakók összefogásáról, a segítő kezekről, melyek intézményeket, rászoruló családokat, gyermekeket karoltak át évről évre. Szentendre Város Önkormányzata a hagyományos Jótékonysági Bállal szeretne köszönetet mondani a városban élő családok, magánszemélyek, cégek támogatásáért és egy jó hangulatú, elegáns estén kifejezni háláját a segítségért. E bál jegyeinek bevételéből az idei évben minden szentendrei óvodás gyermek térítésmentesen vehet részt a kialakítandó sószobában lévő foglalkozásokon. Szeretettel várunk és hívunk mindenkit a Jótékonysági Bálra, melynek bevételét fenti célra fordítjuk. Adományaikat pedig hálás szívvel fogadjuk.

Tegyünk együtt gyermekeinkért, fejlődésükért és gyógyulásukért.

A Szentendréért Közalapítvány számlaszáma:

OTB Bank: 11742087 – 20073857

A bál további részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket!