2023. május 9., 17:38

Harmadjára is ötcsillagosnak bizonyult a V8 Uszoda. A Magyar Fürdőszövetség 2023. április 18-án tartott minősítés ellenőrzést, melynek során megállapították, hogy a fürdőszolgáltatás-nyújtás minősége továbbra is kiemelkedő a szentendrei fürdőben.

Több szakmai szervezet is elismerte a V8 Uszoda kiválóságát. Az „Uszodalétesítmény 5* csillaggal” tanúsító védjegyet a Nemzetgazdasági Minisztérium hozta létre azzal a céllal, hogy garanciát nyújtson az uszodák szolgáltatásainak színvonalasságára. A minőségi besorolásához fontos alapkövetelményeknek kell megfelelni, többek között általános telepítési, működési, műszaki és higiéniai feltételeket szabnak, de nézik a szolgáltatások választékát, a humánfelkészültséget és szakképesítési követelményeket is. 

A Magyar Fürdőszövetség a tagjai számára alapította a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegyét 2014-ben. A védjegy minősítés megkülönböztet, hiteles információkat nyújt a vendégek számára a fürdők közötti választás során.

A szentendrei Aquapalace Rendezvény és Szabadidőközpont V8 uszoda – Wellness elfogadja és alkalmazza a szakmai szövetségek elvárásait. Ennek köszönhetően 2017-ben ötcsillagos minősítést kapott, majd 2021-ben kiérdemelte a Magyar Fürdőszövetség védjegyét is. A 2023. április 18-án történt minősítés ellenőrzés során pedig megőrizte a minősítéseket.

A V8 uszoda vezetése és munkatársai mindent megtesznek az ötcsillagos minőség fenntartása érdekében, és szeretettel várják a vendégeket az uszodában és a wellness részlegben egyaránt.

(Fotó: Isza Ferenc  / Szentendre.hu)