2023. február 24., 15:01
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Módosul Szentendre Építési Szabályzata (SZÉSZ). A lakosság és az érintett szervezetek véleményének megismerésére az önkormányzat lakossági fórumot rendez a témában 2023. március 8-án szerdán. Ezt követően a partnerek véleményüket öt napon át juttathatják el a városvezetéshez. A véleményezési anyag megtekinthető a város hivatalos honlapján is.

Ezúton értesítem a tisztelt Lakosságot, illetve az érdekképviseleti-, civil- és gazdálkodó szervezeteket, vallási közösségeket (partnereket), hogy Szentendre Város Önkormányzata elkészíttette a SZÉSZ módosításának tervezetét.

A partnerek véleményének megismerése céljából a témában 2023. március 8-án, szerdán 17:00 órakor a Városháza Dísztermében (Szentendre, Városház tér 3.) lakossági fórumot tartunk, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket.

(A lakossági fórumon a jegyzőkönyvezés érdekében hangfelvétel készül.)

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a lakossági fórumot követő 5 napon belül (2023. március 9-től március 13-ig) írásban az Önkormányzat címére (2000 Szentendre, Városház tér 3.) személyesen vagy postai úton, e-papíron ( https://epapir.gov.hu/ ) vagy a foepitesz@szentendre.hu e-mail címre is eljuttathatják észrevételeiket.

Bővebb információt a felhívásban találnak, mely elérhető IDE kattintva.

A véleményezési dokumentáció megtekinthető:

  • a város honlapján ITT február 24-től március 15-ig,
  • az Elektronikus Térségi Tervezést Támogató Rendszer (E-TÉR) felületén ( https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal ) 2023. március 6-tól március 15-ig,
  • valamint megtekinthető a Városi Ügyfélszolgálaton és -előzetes időpont egyeztetést követően- a Városházán a Főépítészi Kabinetnél 2023. február 27-től március 14-ig, ahol annak értelmezéséhez szakmai segítséget is kaphatnak, illetve kérdéseket tehetnek fel.

2023. február 24.

Fülöp Zsolt
polgármester