2021. június 24., 14:54
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Június 30-án, szerdán 18 órakor a Szarvashegyi buszfordulóban lakossági fórum lesz, a városvezetés és a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Iroda munkatársainak részvételével. Téma: a szennyvízkezelés a Szarvashegyen. A fórumot Lang András, a Szarvashegy képviselője vezeti.

A „Szennyvízkezelés a Szarvashegyen” lakossági fórum fontos problémát jár körül, és erről interaktív módon kívánja tájékoztatni a Szarvashegyen élőket a városvezetés. A fórom során áttekintjük, hogy a szennyvizek kezelésére milyen lehetőségek kínálkoznak: szennyvízszippantás, csatornázás és új technológiák alkalmazása, továbbá kitérünk az egyes lehetőségekhez kapcsolódó szabályozási keretekre is.

A  lakossági fórumon a városvezetés részéről részt vesz Fülöp Zsolt polgármester, Pilis Dániel alpolgármester és Karas László kabinetvezető. A Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Iroda szakértő munkatársai: Kosztek Gabriella pályázati ügyintéző, Vince Viktória szolgáltatási ügyintéző, valamint a közszolgáltató MI. MI. Team Kft. ügyvezetője, Klócz Zoltán Sándor (szervezés alatt).

A fórum szervezői kérik, hogy minél többen jöjjenek el a megbeszélésre, tegyék fel kérdéseiket, mondják el véleményüket.

A  „Szennyvízkezelés a Szarvashegyen” fórum meghirdetésre kerül a városi honlapon és a hírlevélre feliratkozók e-mail postafiókjába kiküldött hírlevélben is.