2022. november 29., 16:58
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Módosul a településkép védelméről szóló rendelet, a témával kapcsolatban lakossági tájékoztató fórumot tart az önkormányzat december 5-én, hétfőn, 16 órai kezdettel, a városháza dísztermében. 

 

MEGHÍVÓ

LAKOSSÁGI FÓRUMRA

 

MÓDOSUL A TELEPÜLÉSKÉP VÉDELMÉRŐL SZÓLÓ RENDELET

 

Ezúton értesítem a tisztelt Lakosságot, illetve a városban működő egyházakat, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, hogy Szentendre Város Önkormányzata elkészítette a Településkép védelméről szóló rendelet módosításának tervezetét. A témában

2022. december 05-én, hétfőn 16:00 órakor

a polgármesteri hivatal dísztermében (Szentendre, Városház tér 3.) 

tájékoztató lakossági fórumot tartunk.

 

Felhívom a figyelmüket arra, hogy a lakossági fórum témája kizárólag a településképi rendelet, így nem tudjuk figyelembe venni azokat a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat, amelyek nem az adott egyeztetési eljárás tárgyával kapcsolatosak.

Tájékoztatom Önöket arról, hogy az egyeztetési folyamat lefolytatása az e-tér elektronikus térségi tervezést támogató rendszerben történik, így partneri véleményüket is hivatalosan az e-tér rendszerben adhatják meg.

Bővebb információt a felhívásban találnak, mely elérhető az alábbi linken: felhívás

 

A rendeletmódosítás véleményezési anyaga megtalálható Szentendre város honlapján (www.szentendre.hu) 2022. november 29-től.

 

 

Fülöp Zsolt
polgármester