2021. június 28., 17:52
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény július 2-án rendezi meg a középiskolás diákok számára szervezett délutáni pikniket a Czóbel Parkban.

Ezzel a rendezvénnyel köszönik meg a diákoknak, hogy kitöltötték azokat a kérdőíveket, melyek a tavaly ősszel bevezetett digitális oktatás során adódó problémákra irányultak. Az intézmények vezetőinek támogatásával keresték meg a járás valamennyi középiskolájában tanuló diákot. Az igen magasnak számító, 45 %-os kitöltési arányért igen hálás a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény, ezért úgy döntött, hogy ezzel a szabadtéri programmal köszöni meg annak a csaknem 800 tanulónak a munkáját, akik részt vettek a felmérésben. Innen adódott a program neve: KÖSZI piknik. A kérdőívre adott válaszokban a középiskolások megjelenítették a közösségi programok iránti igényüket is, ami azzal magyarázható, hogy a fél évig tartó szociális izoláció során beszűkültek a fiatalok kortárs kapcsolatai. Számukra adott a lehetőség egy laza, péntek délutáni ingyenes programra, ahol lesz drogprevenciós sátor, kézműves pavilon és pszichológusok is várják a fiatalokat csoportos, esetleg egyéni beszélgetésre.

Időpont: 2021. július 2. péntek 14-től 20 óráig
Helyszín: Szentendre, Czóbel Park
Belépés az alábbi középiskolák által kiállított diákigazolvánnyal, 9-12. évfolyamig:
Ferences Gimnázium, Szentendre
Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre
Sashegyi Sándor Gimnázium, Pomáz
Szentendrei II. Rákóczi Ferenc Gimnázium, Szentendre
Szentendrei Református Gimnázium, Szentendre
Váczi SZC Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola, Szentendre
18 éven felülieknek a diákigazolvány mellett védettségi igazolvány bemutatása is szükséges, mely csak személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes.

PROGRAM:
14.00 kapunyitás
15.00-16.00 Vitáris Iván és Balla Máté (Ivan & The Parazol) zenél és társalog a diákokkal
16.15-⁠⁠18.15 röplabdabajnokság
18.00- zenél a 4Times Funky