Képviselői évértékelések: Fülöp Zsolt - www.szentendre.hu
2018. április 15., 13:01

Összeállításunkban városunk tíz körzetének egyéni képviselőit a körzetükben 2017-ben elvégzett fejlesztésekről kérdeztük. 5. körzet: Fülöp Zsolt.

Változás a városrészünkben, hogy a szentendrei polgárok egyértelműen kifejezték véleményüket a lakossági fórumokon, az interneten keresztül és személyesen is, hogy bár többfélék vagyunk, mégis tudunk közösen egy irányba lépni.

Változás a városrészünkben, hogy a szentendrei polgárok már nem elégednek meg a mellébeszéléssel, nem lehet minket megfélemlíteni és egymás ellen hergelni, vagy gyűlöletet kelteni.

Változás a városrészünkben, hogy a szentendrei polgárok azt akarják, hogy a befizetett helyi adójukat a városrészükben használja fel az önkormányzat, mert például van elmaradás bőven az utak, járdák, közterületek állapotában.

Változás a városrészünkben, hogy a szentendrei polgárok megkövetelik és elvárják, hogy a befizetett helyi adójukat gondos gazdaként használja fel az önkormányzat, mert nem egy évre épülnek az utak, járdák.

Változás a városrészünkben, hogy a szentendrei polgárok egyenlő elbírálást várnak el az utak építése kapcsán is, és nem értik, miért kell az adózott jövedelmükből még fizetniük, ha nem akarnak sártengerben járni.

A városrészünkben lakó szentendreiekkel együtt elértük, hogy megépült néhány évtizede hiányzó járdaszakasz, például a Kálvária úton, vagy megépültek utak, például a Klapka, a Kondor Béla és a Jobbágy utca alsó szakaszában.

A Dália utcában lakóközösségnek még az adózott jövedelmükből pluszban is fizetniük kellett, hogy ne legyen sáros az utcájuk, annak ellenére is, hogy tisztességesen fizetik a helyi adójukat.

A városrészünkben lakó szentendreiekkel továbbra is kitartóan, közösen váltjuk valóra álmainkat.