2020. április 6., 16:50
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Feszültség alatti munkavégzéssel oldja meg az ELMŰ az áprilisra jelzett munkák nagy részét Szentendrén. A szükséges karbantartásokat tehát elvégzi az áramszolgáltató, a fogyasztóknál azonban a legtöbb esetben ez nem jelent szolgáltatáskiesést.

A pandémiás helyzetre való tekintettel a legtöbb karbantartást feszültség alatti munkavégzés technológiával oldja meg az ELMŰ, hogy a lakosság biztonságos ellátása mellett, a fogyasztókat a lehető legkisebb mértékben zavarva teljesítse a tervezett munkákat.

Ebből adódóan a korábban kiértesített fogyasztóknál nem lesz áramszünet az alábbi táblázat szerint 2020.04.07 és 04.09-én.

Elmarad az előre jelzett áramszünet április 16-án is.

Korábban szórólapokon értesítette az érintett utcák lakóit az ELMŰ arról, hogy 2020 áprilisában karbantartás miatt több helyen áramszünet lesz. A kialakult helyzetre és a fogyasztók érdekeire tekintettel azonban a szolgáltató a műszaki tartalom átalakítása mellett döntött, ami azt jelenti, hogy a szükséges munkákat feszültség alatt végzik el, úgy, hogy az a fogyasztók számára ne okozzon szolgáltatáskiesést.

Az érintett lakókat az áramszolgáltató szórólapokon is értesíti a változásról.