2015. december 7., 15:38
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

December 6-án került megrendezésre az önkormányzat és a SZKHSE közös szervezésében a Mikulásfutás. Idei évben a rossz idő ellenére rekord számú, több mint 400 adományozó futott együtt a Mikulással. A helyszíni nevezés mellett a Rákóczi Gimnáziumban, a Barcsay Jenő Általános Iskolában, a Szent András Általános Iskolában és a Templomdombi Általános Iskolában is kialakítottunk gyűjtőpontokat. Ezen felül számos civil egyesülettől, vállalkozótól, sportolótól és magánszemélytől kaptunk adományokat, melyet a Szentendrei Szent Erzsébet Karitasz, és a  Szentendrei Konzervatív Esték Klub ( SZEKE)  jóvóltából juttatunk el a rászorulóknak. A tavalyi évhez képest több száz kiló élelmiszerrel sikerült többet gyűjtenünk!

Idei évben egy neves sportolót, Horváth Csaba olimpiai és többszörös világ- és európabajnok kenus válogatottat sikerült meghívnunk egy közös bemelegítésre. Horváth Csaba, aki a Kolonics György Alapítvány kuratóriumi tagja is, a Duna Régió  Viziturisztikai Szövetség jóvoltából 15 rászoruló család részére ajánlott fel egy evezéssel egybekötött családi napon való részvételt tavasszal.
A jótékonysági futóversenynek bár nem volt tétje, mégis meg kell említenünk, hogy Lénárt Kristóf, az SZVSE labdarúgó szakosztályának játékosa lett idén is az első befutó.
Mindenkinek nagyon köszönjük a megjelenést, a Dunakanyar SE, SZKHSE, és az SZVSE szervezett részvételét!
Találkozunk tavasszal a Nyuszifutáson!
Támogatók:
SZKHSE
SZVSE
Szilágyi pékség