2022. augusztus 15., 16:48
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ivóvízhálózaton történö hibaelhárítás miatt az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Szentendrén augusztus 16-án, kedden 8:00 órától 13:00 óráig a Bükkös-part környékén. A rendelőintézet nyitvatartása nem változik, azonban az épületben nem lesz víz. A munka ideje alatt ideiglenes forgalmi rend lép érvénybe: a Bajcsy-Zsilinszky utcából a Városház téren át lesz lehetséges kihajtani a Kucsera Ferenc utca felé.

2022. augusztus 16-án 8:00 órától 13:00 óráig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható.

SZENTENDRÉN:

  • Bükkös part: Bajcsy-Zsilinszky utca és Kör utca közötti szakaszán
  • Kör utcában

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani.
Amennyiben a szolgáltató a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezi, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítja.
A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ez a jelenség az egészségre ártalmatlan.

A munkavégzés a Bükkös-part és a Kanonok utca kereszteződésében történik: ezekben az utcákban a munkavégzés ideje alatt a gépjárműhasználat nem lehetséges.
A munkálatok ideje alatt – a Városháza téren lévő virágládák áthelyezésével – a Bajcsy-Zsilinszky utcából a forgalmat a Kucsera Ferenc utca felé terelik. Az ideiglenes forgalmi rend kialakítását a DMRV Zrt. táblák kihelyezésével segíti. A munka befejezése után az eredeti forgalmi rendet haladéktalanul visszaállítják.