2022. április 5., 17:24
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A DMRV Zrt. tájékoztatása szerint nagynyomású vízvezetéken végzett hibaelhárítási munka miatt április 7-én, csütörtökön, az ivóvíz-szolgáltatás szünetelése, illetve nyomáscsökkenés várható a Szentlászlói út – Rózsa utca – Dunakanyar körút – Dózsa György út által határolt területen.

A Vasúti villasoron, a futballpályánál végzett egész napos munkálatok során fellépő ivóvíz-szolgáltatás szünetelése és akadozása a megjelölt területen lévő mellékutcákat is érinti.

A vízhiány a hibaelhárítás ideje alatt, reggel 8 óra és 18 óra között várható. Az ideiglenes vízellátás biztosítására lajtokat helyeznek ki és mozgó lajtkocsi fog járni a vízhiánnyal érintett területen.

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében, kérjük a vízvételi helyeket vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot zárva tartani szíveskedjenek.
A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető, ami az egészségre ártalmatlan.

A DMRV Zrt. köszöni a lakosság megértő türelmét.