2023. május 2., 14:30
A Fitt Magyarország Program 2023. május 10-én a Dunakanyar településein lakó, ott óvodába járó gyermekek szülei részére webináriumot szervez „Hogyan legyen az én gyermekem is szuperhős? Azaz a kreativitás és bölcsesség titka” címmel. A nyereményjátékkal egybekötött online esemény ingyenes.
Időpont: 2023. május 10. (szerda), 17:00-18:00
Az online előadást a Zoom felületén tartják.
Az esemény regisztrációköteles, regisztrálni ITT lehet.

A program keretében két, a régióban dolgozó óvónő, fejlesztőpedagógus, és egy ovitorna oktató, testnevelő tartja az előadást. A webinárium célja a szülők motiválása arra, hogy ösztönözzék sportolásra, mozgásra gyermekeiket. A szakemberek elárulják azokat a módszereket amelyek betartása elengedhetetlen a kreatív és bölcs gyermek neveléséhez.

Előadók:
Bánáti Anita – óvodavezető
Driszkuné Szilágyi Éva – ovitorna oktató, testnevelő tanár
Molnár Gergelyné Ibolya – óvodapedagógus
Nagy Márta – a Fitt Magyarország Alapítvány elnöke

A Fitt Pilis-Dunakanyar Program régiójában az az óvodai csoport, akiknek a szülei legnagyobb arányban vannak jelen a webináriumon, FITT ajándékcsomagot nyerhetnek a csoport számára.

A Fitt Magyarország Alapítvány a Dunakanyar 17 településén (Szentendre, Budakalász, Csobánka, Dunabogdány, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár , Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Üröm, Visegrád) valósítja meg a Fitt Magyarország Programot elsőként.

A szervezők a Fitt Pilis-Dunakanyar Program keretében szeretnének betekintést nyújtani a Dunakanyar aktív életébe, a mozgási lehetőségekbe azért, hogy minél többek napjaiban jelenjen meg a mindennapi mozgás és az egészséges élet. Hétről-hétre bemutatják a településeken a mozgási lehetőségeket, a sportszervezeteket, civil és állami szereplőket és a programokról színes beszámolót is készítenek az oldalukon.

Tegyünk közösen az egészséges és fitt jövő generációjáért!