2022. november 21., 16:21
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Az ivóvíz-szolgáltatás szünetelése várható november 22-én, kedden, Izbégen és a Szarvashegy környékén – jelezte a DMRV Zrt. az önkormányzatnak. A szolgáltató hibaelhárítást végez a területen reggel 8 és 13 óra között.

TISZTELT FELHASZNÁLÓ!

Értesítjük, hogy ivóvízhálózaton történő hibaelhárítási munkavégzés miatt 2022. 11. 22-én 08:00 órától 13:00 óráig nyomáscsökkenés és az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Szentendre területén, az alábbi helyeken: a Skanzen területén, a Kisforrás, Pásztor, Hegymester, Líra, Muflon, Kaptató, Vanília, Kadarka, Nyest, Borz, Menyét, Katica utcában és környékén, valamint a Szarvashegyi úton és a Szentlászlói út végén.

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

Amennyiben a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezzük, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
www.dmrvzrt.hu