2023. október 19., 12:00

Kísérleti jelleggel, térítésmentes, házhoz menő ágdarálási szolgáltatást indít november elsejétől a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. Az új szolgáltatás célja az ingatlanok előtt elhelyezett ágak és zöld növényzet helyszínen történő ledarálása és elszállítása, az utcák tisztán tartása érdekében.

Az új, kényelmi szolgáltatás 2023. november 1-től december 15-ig terjedő időszakra vehető igénybe, az első körben Pannóniatelepen és a Bükkös-part – Szentlászlói útig bezárólag, valamint a 11-es főút által körülhatárolt területeken. A mellékelt térkép alapján, annak figyelembevételével érhető el a szolgáltatás.

A házhoz menő ágdarálási szolgáltatás igénybevételének feltételei a következők:

  • A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges, amit az alábbi elérhetőségeken tehetnek meg:
    • E-mailen: ugyfelszolgalat@szentendre.hu
    • Telefonon: 06 26 300 407 / 1-es vagy 4-es mellék
    • Előzetes időpontegyeztetéssel, személyesen a VSZ NZrt. Ügyfélszolgálatán (2000 Szentendre, Duna korzó 25.)
  • Jelentkezni 2023. október 24-től kezdődően, november 15-ig lesz lehetőség.
  • A szolgáltatás igénybevételének mennyiségi, méretbeli paraméterei: ingatlanonként, minimum 1 m3 és maximum 5 m3 ág elhelyezhető az ingatlan előtt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kihelyezett ágak vastagsága maximum 15 cm lehet!

Kérjük, osszák meg ezt az információt a szomszédokkal és barátokkal is, hogy minél több ember élhessen ezzel a kényelmi szolgáltatással. Köszönjük, hogy segítik városunkat tisztább és élhetőbb hellyé tenni!

A Pannóiatelep és Patakpart, Füzespark városrészben induló projekt folytatásáról és kiterjesztéséről a tapasztalatok összegzése után dönt a szolgáltató.

(Borítóképünk illusztráció. Fotó forrása: kismaros.hu)