2021. október 22., 15:20
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 3 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. – a korábbi évekhez hasonlóan – 2021-ben is megrendezte a Szentendrei Menzanapot, melyre a város vezetőit is meghívták. A digitális oktatási rendről való visszaállás után újra teljes létszámmal működik a központi konyha. A VSz NZrt. által üzemeltetett menzán naponta több mint 600 gyermek ebédel; a közétkeztetésre a lakosság is előfizethet.

Az idén harmadik alkalommal megrendezett Menzanapon a városvezetők társaságában fogyaszthatták el a diákok a meglepetés ebédet. A gyermekek kedvencei közül most a gyümölcsleves és a gyrostál került terítékre. Volt meglepetés desszert, és tortát is felszolgáltak.

A VSz NZrt. kiemelten figyel arra, hogy minden gyermek számára szerethetővé tegye a menzát, hiszen a közösen elfogyasztott ebéd a gyerekek mindennapjainak fontos része. A VSz munkatársai törekszenek arra, hogy minél változatosabb étrendet biztosítsanak számukra.

A Menzanapon praktikus ajándékkal lepték meg a gyerekeket, egy-egy ivópalackkal kedveskedtek nekik. A palackok tritan anyagból készültek, melyek nem tartalmaznak BPA vegyületet, rozsdamentes acél fedéllel zárhatók. A gyerekek több színből választhattak az ütésálló, szivárgásmentes, biztonságosan használható kulacsokból.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. meghívására mások mellett Fülöp Zsolt, Szentendre Város polgármestere, Magyar Judit alpolgármester és Pilis Dániel alpolgármester is ellátogatott az eseményre.

A VSz NZrt. a lakosság számára is biztosít közétkeztetést kedvezményes áron. Az étkezés díja 987 Ft/adag/nap, amely tartalmazza a csomagolás árát is.

A befizetés havonta egyszer, a Központi konyhán történik (Bajcsy-Zsilinszky utca 4-6.). Az étkezést kizárólag teljes hónapra lehet befizetni, előre, a teljes menüre, amely két fogást tartalmaz. Lemondási lehetőséget nem tudnak biztosítani. Befizetni és menüt átvenni a földszinti előtérben lehet.

További tájékoztatás a +36 20 6175115 telefonszámon.

Fotók: szentendre.hu, Városi Szolgáltató NZrt.