2012. július 22., 08:26
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 12 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Elindult a közönségszavazás a Szentendre 1000év+ Facebook oldalán a gát dal versenyre érkezett két nótáról. A művekre július 29-ig lehet leadni a szavazatokat NB és az Edge of Remains nótájára. A Facebook szavazás alapján dől el, ki lesz a közönségdíjasunk, ki nyer egy éves belépőt a Pap-szigeti strand és termálfürdőbe! A zsűri július végén dönti el, hogy melyik nóta nyerte a dalpályázatot. A nyertes zeneszám tulajdonosa 50.000 Ft-os hangszervásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, valamint élőben adhatja elő művét a gátépítés nyitórendezvényén! Likeolásra, megosztásra fel!

A tervezett augusztus eleji időponttal ellentétben, 2012. augusztus 24-én kerül sor az árvízvédelmi védmű átalakításához kapcsolódó pályázati projekt nyitórendezvényére „Nyitunk a Dunára” címmel.

A rendezvény a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál nyitónapjára esik, valamint a Hoi-An vietnámi várossal történő testvérvárosi szerződés aláírásával kapcsolódik össze. Ez utóbbi turisztikai és idegenforgalmi szempontból is különösen fontos, hiszen ezáltal Szentendre felkerül az UNESCO világtérképére, ami hatalmas eredménynek mondható.

A rendezvényen vízi versenyekkel, koncertekkel, különböző gyermek – és egyéb programokkal találkozhatnak az érdeklődők. Az este folyamán sor kerül a mára hagyománnyá vált esti gyertya –, illetve koszorúúsztatásra, valamint 22.00 órától egészen hajnalig a legnagyobb slágerekre bulizhatunk a szentendrei fiatalság legnagyobb közösségi találkozóhelyén, a töltés sétányán.

A részletes programról a Kulturális Kft kiadványain, szórólapokon, plakátokon, valamint a Szentendre Éjjel-nappal nyitva program oldalán találhatnak bővebb információkat.

Nyissunk együtt a Dunára augusztus 24-én!