2020. szeptember 11., 11:27
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Ferenczy Múzeumi Centrum pályázatot ír ki Fő téri üzlethelyiség könyvesbolt célú bérbeadásáról. A pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 28. 10:00 óra.

A Ferenczy Múzeumi Centrum pályázatot ír ki Szentendre Város Önkormányzat kizárólagos tulajdonában, Ferenczy Múzeumi Centrum használatában álló, Szentendre, 1846 hrsz alatt felvett, természetben Fő tér 2-5. szám alatt található, földszinti, 72 m2 alapterületű üzlethelyiség (továbbiakban: „bérlemény”) bérbevételére szóló pályázati felhívásáról és elbírálásáról.

A bérleti időtartam tervezett kezdte: 2020. december 1., időtartama 5 év.

A bérbevétel feltétele, hogy a pályázó az üzlethelyiséget – annak kialakítása és működése során – kizárólag könyvesbolt céljára használja.

A pályázatnak tartalmaznia kell egy kulturális koncepciót, egy olyan leírást, amely ismerteti a pályázó eddigi – hasonló tevékenységi körben folytatott – referenciáit, üzleti elképzelését, valamint bemutatja, hogy Szentendre kulturális, művészeti hagyományait milyen módon kívánja a könyvesbolt kialakítása és működése során figyelembe venni.

A pályázatokat 2 példányban, zárt, cégjelzés nélküli borítékban, számozott lapokkal, magyar nyelven kell benyújtani postán vagy személyesen. A borítékon fel kell tüntetni az alábbi szöveget:

” Bérbevételi ajánlat – Szentendre, 1846 hrsz”

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 28. 10:00 óra

A pályázat benyújtásának helye és módja:
személyesen munkaidőben 10.00. – 16.00: Ferenczy Múzeumi Centrum (2000 Szentendre, Duna korzó 25. I. em. Igazgatóság)
postai úton:  Ferenczy Múzeumi Centrum: 2000 Szentendre, Fő tér 2-5.

 A pályázati kiírás a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatán vehető át, vagy a www.szentendre.hu/ingatlanportal -és a www.muzeumicentrum.hu-ról letölthető.

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni, helyszíni megtekintésre időpontot egyeztetni a Ferenczy Múzeumi Centrumban, dr. Keller-Gera Adrienn, általános igazgatóhelyettesnél lehet: Tel: +36203326496, keller.adrienn@muzeumicentrum.hu  lehet.

A pályázati hirdetmény teljes szövege a www.szentendre.hu és a www.muzeumicentrum.hu oldalon és a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatán ( Szentendre, Duna korzó 25.) is megtekinthető.

Pályázat
Pályázati kiírás