2013. április 25., 11:32
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

 

Szentendre Város Önkormányzata 2013 júniusában, a Pedagógusnapon köszönti a városban oktató-nevelőként dolgozókat. Az ünnepségen hagyományos módon átadásra kerül Szentendre Város Pedagógia Díja. A kitüntetés adományozható azoknak a személyeknek és csoportoknak, akik kiemelkedő eredményeket értek el az óvodai, az iskolai és intézeti oktató-nevelő munkában, magas fokú pedagógiai és szakmai felkészültségük alapján élen járnak az újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában, a tehetséggondozás és felzárkóztatás területén.

A díjból minden évben csak egy adományozható, ezért fontosnak tartjuk a város polgárainak véleményét. A határidőre beérkezett javaslatok alapján Szentendre Város Képviselő-testülete dönt arról, hogy ki lesz az a pedagógus, aki a 2013. évi Pedagógiai díjat átveheti az ünnepségen.
Javaslatot tehetnek:
a) a polgármester, a jegyző
b) a képviselõk, a képviselők mellett működő bizottságok tagjai
c) szentendrei szakmai, civil szervezetek, egyesületek, intézmények,
d) legalább 10 szentendrei állandó lakhellyel rendelkező polgár.

A javaslatok beérkezési határideje: május 2. csütörtök 12 óra

A javaslat beadásának helyszíne: Szentendre Város Polgármesteri Hivatal iktatója, vagy Ügyfélszolgálati Irodája (2000 Szentendre, Városház tér 3.)
Kérjük a javaslattevőket, hogy a méltatás szövegét maximum 10-15 gépelt sorban fogalmazzák meg a hivatal ügyfélszolgálati irodáján átvehető vagy a honlapról letölthető adatlapon. A javaslatokat az adatlap kitöltése után e-mail-ben is el lehet küldeni a fent megadott határidőig: a kadar.kristof@ph.szentendre.hu elektronikus címre.
Felhívjuk a figyelmet, hogy csak méltatással ellátott javaslatot fogadunk el!
További felvilágosítást kérhetnek Kádár Kristóf kommunikációs referenstől a Polgármesteri Hivatalban a 26/503-371-es telefonszámon.