2023. február 24., 17:27
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Szentendrei Teátrum Egyedül vagy párosban, egy káprázatos városban! mottóval  március 17. és április 2. között rendezi a színházi produkciókkal és zenei programokkal fűszerezett 37. Tavaszi Fesztivált Szentendrén.

A programokra jegyek ITT kaphatók, a fesztivál lapozható, online műsorfüzete ITT érhető el.

A Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár ad otthont a három hétig tartó programsorozatnak, amelynek keretén belül itt lesz Nagy Sándor a Játékszínben nemrégen bemutatott Teltház című darabbal, Thuróczy Szabolcs Bödőcs Tibor kocsmaáriájával, Pokorny Lia Liaison című stand up estjével, Markó-Valentyik Anna felnőtteknek szóló bábjátékával.

A fesztivált Rost Andrea világhírű operaénekes és Lukács Miklós cimbalomművész különleges zenei találkozója nyitja meg. Bálint András és Jordán Tamás beszélgetésre invitálja a nézőket, amelyből különleges barátságuk története bontakozik ki.

Közkívánatra Falusi Mariann és Sárik Péter népszerű Jazzkívánságműsora is látható lesz, éppen úgy, ahogyan Szinetár Dórával és Makranczi Zalánnal a Dunakanyar.

A Szentendrei Teátrum a gyerekekről sem feledkezett meg, hiszen a Fitos Dezső Társulat A láda titka és a No megállj csak Kancsil! című előadások nekik szólnak.

A Szentendrei Teátrum várja Önöket!