2019. április 26., 09:24

Csőtörés miatti hibaelhárítás következtében nincs víz Pismányban – közölte a DMRV Zrt.. A szolgáltató lajtkocsikkal biztosítja az ivóvízellátást a szerelés idejére. A hibaelhárítás estig várhatóan befejeződik, és a vízszolgáltatás 20 órára helyreáll.

Nagy átmérőjű ivóvíz-nyomóvezetékeken történt csőtörés miatt nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése tapasztalható, várható 2019. 04. 26-án, 6:00 – 20:00 óráig Pismány területén a Cseresznyés út mentén a Fenyő utca és Rügy utca feletti területen és a kapcsolódó keresztutcákban; a Barackos út mentén a Csend és a Szamóca utca feletti területen és a kapcsolódó keresztutcákban; az Egres utca mentén a Zöld utca feletti szakaszon; a Vörösgyűrű sétány környezetében; a Fogoly utca feletti területen; a Kökény utca – Napos sétány – Csősz utca – Kakukk utca – Csóka utca – Berek utca – Tyúkos dűlő környezetében; a Hajnal utca – Kadacsúcs – Pirkadat utca – Szirom utca környezetében; a Berkenye utca – Szilfa utca – Hegymester utca – Bérc utca – Sólyom utca – Völgy utca – Kamilla utca – Kankalin utca – Barackvirág utca – Híd utca – Csalogány utca – Rigó utca – Boldog utca – Dongó utca mentén és a kapcsolódó területen; a Cseresznyés utca – Tegez utca – Kengyel utca – Tarsoly utca által határolt területen; a Vándor utca – Tyúkos dűlő – Csóka utca környezetében.

A hibaelhárítás idején az érintett területen kihelyezett és mozgó lajtkocsikkal biztosítjuk az ideiglenes vízellátást!

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

Amennyiben a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezzük, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG