2022. március 29., 11:39
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. megkezdte a városi játszóterek felújítását. A külső szervezet által három évente végzett vizsgálat során ebben az évben feltárt hibák miatt 87 játszótéri eszköz felújítására kerül sor.

A szervezet munkatársai egyébként is folyamatosan figyelemmel kísérik a játszótereken használt eszközök állapotát. A most indult munkálatok során összesen 87 játszóeszközt újítanak fel a VSZ szakemberei. A leggyakrabban előforduló meghibásodásokból –  fa részek repedése, korhadása, csavarok kilazulása, műanyag mozgó alkatrészek letörése, rongálásból fakadó törések, repedések –  fakadó problémákat a sérült, vagy korhadt elemek cseréjével és a kisebb hiányosságok pótlásával kezelik.

Némely játszóeszköz a három éves felülvizsgálaton nem felelt meg az előírt szabályoknak, de a VSZ hangsúlyozza, hogy a játszótéri eszközök egyike sem balesetveszélyes.

Előreláthatólag május első felében készülnek el a munkálatok, azonban a jelenlegi geopolitikai és gazdasági helyzet miatt az anyagok beszerzése több időt vehet igénybe.

A VSZ munkatársai folyamatosan ellenőrzik a játszóterek biztonságát. Ha valamilyen hibát észlelnek, kérjük jelezzék a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatán.

A VSZ NZrt. elérhetősége:
Telefon:  +36-26/300-407
E-mail cím: vsz.ugyfelszolgalat@szentendre.hu 

 

Borítókép és fotógaléria: Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.