2020. március 22., 08:51
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A múlt héten bezárt Bükkös parti piac helyett, szigorúbb feltételek között üzemelő átvevőpont indul a piacot üzemeltető Zero-24 Healthy Lifestyle Kft. megbízottjának előkészítő és szervező munkájának köszönhetően. Rövidesen online módon lehet rendelni és a kijelölt átvevő pontokon kapja meg a megrendelő a számára előre összeállított csomagot – így csökkentve a személyes kapcsolatok okozta fertőzési kockázatot. Fülöp Zsolt polgármester, a szigorúbb szabályok betartása feltételével jóváhagyta a kezdeményezést.

Szentendre Város polgármesterével egyeztetve, a piac üzemeltetője folyamatosan dolgozik azon, hogy a helyi termelői piacon árusítók termékeiket eljuttathassák vásárlóikhoz.
A piacot üzemeltető tájékoztatása szerint a termékek online felületen lesznek elérhetők, az árak feltüntetése mellett megjelölve az árusok nevét, elérhetőségét is. Átvevő pontokat fognak kijelölni, ahol az interneten vagy az árusok által megadott elérhetőségeken megrendelt termékeket névre szóló csomagokban vehetik át a vásárlók minden héten, szerdán és szombaton, a szokásos piacnapokon. Az árusok a vevő által kiválasztott átvevőpontra szállítják ki a megrendeléseket, amiket egyeztetett időpontban vehetnek át és fizethetnek ki a vevők. Az átvevőpontokon dolgozók védőfelszerelésben lesznek, és kézfertőtlenítő pontok lesznek felállítva. Az üzemeltető tervei szerint az átvevőpontok szerdán 17 óráig, míg szombaton 16 óráig működnek majd.

Az online felület megvalósítását, az árukínálat és a csomagok átvevőpontra történő eljuttatásának megszervezését Szenczi Koppány, a piac üzemeltetője vállalta. A házhoz szállítást is tervezik, reményeik szerint jövő hét második felétől erre is lesz lehetőség, aminek részleteit később teszik közzé.

A szokásos Bükkös piac helyett átvevőpontként történő üzemeltetéssel a piac üzemeltetője igyekszik elérni, hogy a vásárlók egymással és a termelőkkel, elárusítókkal a lehető legkevesebb személyes kapcsolatba kerüljenek, ami mindannyiunk közös érdeke!

HIBAJAVÍTÁS:
Ebben az írásunkban korábban tévesen szerepeltettük, hogy Szenczi Koppány a piac üzemeltetője, mert valójában nem tisztségviselője a piacot üzemeltető Kft.-nek, hanem a cég vezetőjének felhatalmazásával „teljes jogkörrel eljáró személy”.
Az üzemeltetői szerződést kötő cég neve pontosan: Zero-24 Healthy Lifestyle Kft.