2013. április 17., 21:28
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 11 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kupagyőzelmek és sok-sok különdíj jellemezte a Sze-Fi Labdarúgó Sport Egyesület focistáinak elmúlt időszakát.

Az elmúlt időben minden hétvégén kupákkal és különdíjakkal tértek haza a Sze-Fi-s futballista gyerekek rangos teremtornákról.
Az U10-es (9 évesek) és az U8-as (7 évesek) korosztállyal február 17-én Hidegkúton vettünk részt egy tornán, ahol mindkét csapat taktikus, szép játékkal olyan csapatokat megverve szerezte meg az ezüstérmet, mint a II. kerületi UFC vagy a Mészöly Focisuli.
A szentendrei gyerekek csatakiáltásától lesz még sokáig hangos a nagytarcsai csarnok is, ahol az I. Nagytarcsai Focitornán tettük le névjegyünket február 23-án és 24-én. Az U8-as csapatunk minden meccsét megnyerve, a döntőben a nagy múltú UTE I. csapatát 4:0-ra legyőzve lett kupagyőztes. U11-es csapatunk Szeged csapatát verte meg az elődöntőben, így az előkelő harmadik helyet szerezték meg.
A Törökbálinti Farsangi Focitornán immár hagyomány, hogy a Sze-Fi több korosztályban képviselteti magát. Az idei megmérettetésen – amely 2013. március első hétvégéjén volt – 5 korosztályban (U11, U10, U9, U8 és U7) is elindultunk. Felsorolni is nehéz a sikereket: U8-as csapatunk bronzérmes lett, U10-es csapatunk kapott gól nélkül (!) nyerte meg a 10 csapatos tornát. Különdíjasok lettek: Vattay Márton (Legjobb mezőnyjátékos), Tajti Ákos (Gólkirály), Lang Marcell (Legjobb kapus), Kovács Dani (Gólkirály).
Dunakeszin április 7-én rendezték meg a tavaszi Bozsik-torna első fordulóját, amelyen a Sze-Fi LSE valamennyi korosztálya képviseltette magát. Az óvodás korosztály 8 mérkőzéséből hatot megnyerve remek teljesítményt nyújtott, előre vetítve, hogy ők lesznek a jövő reménységei.
Az U9-es korosztályunk a téli időszakban is elvégzett rengeteg edzésmunkának köszönhetően ezen a tornán is leiskolázta valamennyi ellenfelét. A szemet gyönyörködtető, sok passzos játék, az érett, taktikus labdakihozatal és támadójáték, a bravúros egyéni megoldások sok-sok góllal ajándékozták meg a lelátón helyet foglaló szülőket is. Az U9-es „A” csapatunk négy magabiztos győzelemmel zárta a tornát, míg „B” csapatunk négy meccsükből egyetlen egyet veszítettek el. U11-es csapatunk összesen egy gólt kapva, rendkívül magabiztos, ragyogó játékkal, négy fölényes győzelemmel hozta a már-már elvárt sikereket.

Szép volt fiúk, csak így tovább, hajrá Sze-Fi!

Egy szülő