2020. november 12., 18:02

A Covid helyzettel kapcsolatos kormányrendelet értelmében a V8 Uszoda átmenetileg bezárta kapuit a nagyközönség előtt. Viszont, a vonatkozó kormányrendelet értelmében, lehetőség van arra, hogy a versenyszerűen sportolók – csak és kizárólag ők – edzés vagy zártkapus sportrendezvény céljából továbbra is használhassák az uszodákat.

A szentendrei önkormányzat élni szeretne ezzel a lehetőséggel, és támogatni kívánja az élsportolókat, hogy azok – bár, szigorú feltételek mellett –, de tovább folytathassák a tréningezést.

Azok az egyesületek, egyesületi tagok, akik élni szeretnének ezzel a lehetőséggel, Nagy Katalin uszodavezetőnél, a nagy.katalin.v8@szentendre.hu e-mail címen jelentkezhetnek. Kérjük az e-mailben jelezzék pontos igényüket, és csatolják az adott versenyző sporttevékenységéről szóló igazolást!

A versenysportolókat támogató átmeneti uszodaműködés feltételeinek kialakítása jelenleg is zajlik, ezért türelmet kérünk mindenkitől, aki válaszra, edzése folytatására vár! Amint elkészül az ezzel kapcsolatos protokoll, mindenkit – aki e-mailben jelezte igényét –, pontos útmutatással fognak megkeresni a V8 Uszoda munkatársai.

fotó: sportkartya.hu