2020. november 12., 08:52
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 4 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A 2020. november 11-től életbe lépő kormányrendelet értelmében a Szentendrei Kulturális Központ és tagintézményeinek működése, programjai az alábbiak szerint változnak:

  • A Szentendrei Kulturális Központ programsorozata, az Advent Szentendrén rendhagyó formában kerül megrendezésre 2020. november 29-e és 2021. január 10-e között. A Fő tér idén is ünnepi díszbe öltözik: városi karácsonyfa, betlehem, adventi koszorú varázsol ünnepi hangulatot városunkba. A hagyományos programelemek közül az adventi vásár, a szombati akusztikus koncertek és a Fő téren rendezett Csavard fel a Főteret Óévbúcsúztató rendezvény elmarad. Az eseményeket online térbe költöztetjük. Az újévi koncertet terveink szerint január folyamán rendezzük meg. A részletekről a novemberben megjelenő online programfüzetünkből is tájékozódhat.
  • A Szentendrei Kulturális Központ szakkörei, tanfolyamai, foglalkozásai a Dunaparti Művelődési Házban és a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban november 11-től határozatlan időre felfüggesztésre kerülnek.
  • A Barlang a 2020. november 4-i kormányrendelet értelmében november 5-től határozatlan ideig zárva tart. A programok egy részét online formában lehet majd megtekinteni.
  • A Szentendrei Teátrum őszi előadásai elmaradnak. Információ a jegyvisszaváltásról, az előadások új időpontjáról és online programokról a www.szentendreiteatrum.hu oldalon.
  • A P’Art Mozi november 11-től határozatlan időre bezár. Filmvetítései, programjai hamarosan online felületre kerülnek.

A változásokról folyamatosan tájékoztatjuk önöket honlapunkon, illetve Facebook oldalunkon.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!
A Szentendrei Kulturális Központ