2015. január 24., 12:42
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

MAHART tájékoztató

A Czóbel sétány mentén az egykori hajóállomás régi épületét a Mafracht Nemzetközi Hajózási, Szállítmányozási Kft ebben az évben új köntösbe öltözteti. A barna mezős beruházásban készülő, legkorszerűbb energetikai és környezetvédelmi normáknak megfelelő épület, szolgáltató házként fog üzemelni, melyben alapvetően adminisztratív munka fog zajlani. Az irodai tevékenység mellett az épületben szolgálati lakás funkció is kialakításra kerül a hajózó személyzet részére.

Arégi hajóállomás Társaság tevékenysége kapcsán az épület üzemszerű  használata során a környék közúti forgalma jelentős mértékben nem fog változni. Az autók tárolására 4 db felszíni parkoló hely kerül kialakításra A beruházás kapcsán az épület közvetlen környezetében a park és a Duna part helyreállításra és rendezésre kerül. Reméljük, hogy ezzel a beruházással Társaságunk is hozzá tud járulni a szebb Duna part kialakításához, mely Szentendre értékét növeli. Az építkezés során igyekszünk minél kisebb környezeti terhelést okozni. A kivitelezés idejére megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

Az építési munkálatok várható befejezése: 2015 június 30.

Kérdéseikkel forduljanak csapatunkhoz bizalommal az mahartlog@mahartlog.hu e‐mail címen vagy a +36‐1‐429‐5019 telefonszámon.  

Kapcsolattartó személy: Hlatky Réka.A